“The Special Singers”       Gemengd koor Uithuizermeeden


© 28 augustus, 2022 compudiatech ,

in opdracht van The Special Singers Uithuizermeeden

Onze privacyverklaring vindt U door hier te drukken .Nieuws Repetitie Wij repeteren elke 1e en 3e vrijdag van de maand in “Het Anker”,  Oudedijksterweg 21 te Uithuizermeeden. Lijkt het jullie ook leuk om bij ons te komen zingen,  loop dan gerust eens binnen tijdens de repetitie. Aanvang 20:00 tot 22:00 uur

Zondagmiddagconcert THE SPECIAL SINGERS OP 16 oktober 2022 in de Mariakerk in UithuizermeedenOp 16 oktober 2022 organiseert Gemengd koor The Special Singers voor het eerst na de coronapandemie weer een Zondagmiddagconcert. Het concert wordt gehouden in de prachtige, sfeervolle Mariakerk, Torenstraat 26 in Uithuizermeeden, aanvang 15.00 uur.


Voor de pandemie organiseerde het koor diverse uiterst succesvolle zondagmiddagconcerten en hieraan wordt op 16 oktober een vervolg gegeven.


Het repertoire van het koor is zeer divers. Zo worden stukken uit musicals gezongen, maar staat bijvoorbeeld ook het wereldberoemde “Amazing Grace” op het programma. Medewerking wordt verleend door sopraan Ellen Palmen, die ook samen met het koor gaat optreden.


De muzikale leiding is in handen van dirigent Nico Dijkman. Jan Beukema begeleidt op piano en hij zal ook het bekende Hinszorgel gaan bespelen.


U bent van harte uitgenodigd om dit eerste Zondagmiddagconcert na de coronapandemie bij te wonen. Koffie/thee is in de pauze verkrijgbaar.


De toegang is gratis. Wel wordt een inzameling ter bestrijding van de kosten gehouden.


Graag tot ziens op zondag de 16e oktober.